Ondernemer:

 

Van Cauwenbergh Kitty

Elsestraat 6

3201 Langdorp

 

 1. BESTELLEN

Je bestelling wordt verwerkt na ontvangst van je betaling. Zodra de bestelling is verwerkt, ontvang je per e-mail een bevestiging.

 

2. PRIJZEN en BETALEN

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen. De prijs van oorbellen wordt aangegeven per paar. Betalen kan via mollie, bankcontact,  bankoverschrijving of cash bij levering. 

 

3. CADEAUBON

Cadeaubonnen zijn te koop via de website. Betaling verloopt hetzelfde als een aankoop van oorbellen. We verzenden hem meteen na betaling met alle gegevens die u er graag op vermeld heeft naar het gewenste adres. 

 

4. VERZENDING en LEVERING

Je bestelling gaat binnen de week op de post. Mocht het product niet meer voorradig zijn, brengen we u op de hoogte. Lili Juwelry kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending via B-Post. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken. 

 

5. Klachten

Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto's.

Indien er zich typefouten voordoen ( materiële vergissingen, misslagen), dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Kleuren op de foto's kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.

Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval.

Ruilingen op basis van kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet aanvaarden.

Indien u twijfelt aan een bepaald product of verdere info wenst, kan u ons altijd contacteren voor meer info.

Wij behouden ons ook het recht voor om onze prijzen aan te passen.

Wij stellen ook alles in het werk om onze producten zo goed mogelijk te controleren op eventuele fouten of gebreken.

 

Klachten en elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkomingen van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet binnen de 8 dagen na levering worden gemeld, op straffe van verval van elk recht. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

 

6. Privacy

De gegevens van onze klanten worden niet aan derden doorgegeven. Lili Juwelry mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten.

 

7. Eigendomsrecht

Geen enkel gegeven of foto's van onze site mag gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.